Styrets avgjørelse om VWACB og Lokalet på Breistein!

Her finner du siste nytt fra VWACB til klubbens medlemmer.

Moderators: Global moderator, Global moderator

Locked
User avatar
VWACB
Global moderator
Global moderator
Posts: 289
Joined: Fri Aug 31, 2007 11:55 am
Location: Sartor Storsenter
Contact:

Styrets avgjørelse om VWACB og Lokalet på Breistein!

Post by VWACB »

Denne informasjonen går nå ut til alle våre medlemmer som har registrert sin e-post adresse hos oss, de resterende får nedenstående tilsendt i brevs form i posten.

SAK: Nytt klubblokale for VWACB

Stadige tilbakemeldinger og ønsker fra våre medlemmer om et lokale egnet til økt utøvelse av VW-hobbyen har gjort at styret i lengre tid har vært på utkikk etter et sådant lokale. Som noen av VWACB’s medlemmer allerede vet har klubben nå funnet et perfekt lokale for vårt formål. Lokalet er så stort og er priset så pass rimelig at styret ser det som både fornuftig og formålstjenelig å inngå en leiekontrakt. Styret har, som informert tidligere, de siste årene vært på utkikk etter lokaler som i tillegg til å inneholde et klubblokale også skulle kunne inneholde et mekkelokale og lagringslokale. Lokalet vi nå har funnet har alle disse kvalitetene. Det ligger på Breistein i Åsane, bare 15-20 minutters kjøring fra sentrum.

I tillegg til klubblokale inneholder altså lokalet arealer som er øremerket lagring av biler og mekking av biler. Her kan klubbens medlemmer leie plass til sin bil for kortere eller lengre tid. Dette føler vi vil føre til et etterlengtet løft for klubben og til et stort steg fremover for våre medlemmer til å være aktive innenfor vår kjære hobby.

Lokalet vil få eget regnskap og skal kunne stå på egne ben økonomisk. Klubben vil bruke noe av egenkapitalen i forbindelse med oppstart av lokalet, men oppstartutgiftene vil tilbakeføres til klubben ettersom lokalet igjen vil kunne generere inntekter til klubben.

Styret har på siste styremøte behandlet denne saken grundig og alle mulige kostnader og inntekter er lagt til grunn for vår avgjørelse.

Styret ønsker altså å inngå en leiekontrakt på dette lokalet på vegner av klubben og klubbens medlemmer.

Dersom noen medlemmer ønsker eller krever dette behandlet av en ekstraordinær generalforsamling vil det bli innkalt til generalforsamling med det første.

Hvis vi ikke får en slik tilbakemelding anser styret det som at det har medlemmenes støtte.

Frist for en slik tilbakemelding er satt til 20.09.2009 og kan gis pr. e-post: post@vwacb.com eller pr. brev til VWACB, Postboks 187 Ulset, 5873 BERGEN.



Mvh
For styret i VWACB
Jonn- Stian Hansen
Formann
Klubb for luftavkjølt VW
User avatar
VWACB
Global moderator
Global moderator
Posts: 289
Joined: Fri Aug 31, 2007 11:55 am
Location: Sartor Storsenter
Contact:

Sv: Styrets avgjørelse om VWACB og Lokalet på Breistein!

Post by VWACB »

Viser til teksten over...

Ettersom vi ikke har fått noen tilbakemeldinger innen fristens utløp, i brevs form eller på mail, anser vi nå lokalet på Breistein fullt og helt å være leiet og driftet av VWACB.

Mvh
For styret i VWACB
Jonn-Stian Hansen
Formann
Last edited by Moshe on Sun Nov 01, 2009 9:42 pm, edited 1 time in total.
Klubb for luftavkjølt VW
Locked