Pressemelding - Bug Out 2009

Her finner du siste nytt fra VWACB til klubbens medlemmer.

Moderators: Global moderator, Global moderator

Locked
User avatar
VWACB
Global moderator
Global moderator
Posts: 289
Joined: Fri Aug 31, 2007 11:55 am
Location: Sartor Storsenter
Contact:

Pressemelding - Bug Out 2009

Post by VWACB »

PRESSEMELDING

VW Treff i Bergen 24. mai - Bergenhus Festning - Arr: VWACB

Også denne våren arrangerer Volkswagen Auto Club Bergen (VWACB) treff for likesinnede. Søndag 24. mai, klokken 1100-1500, vil treffet vårt ”Bug Out 2009” finne sted på Bergenhus Festning.

Her kan en beskue klubbmedlemmenes "stoltheter". Alt fra originale gammelbiler til nyere modifiserte utgaver stilles ut. Det blir premier til de bilene som faller best i smak hos publikum. VWACB stiller med sitt klubbstand, der blant annet effekter og medlemskap vil bli solgt, i tillegg kommer også deltakernes eget delesalg.

VWACB sin egen Politibil "Onkel Rolf" vil være tilstede, og kanskje blir det en prøvetur for de minste?

Medlemsmassen til VWACB teller ca. 260 personer i alle aldersklasser, både kvinner og menn fra hele vestlandet. Både utstillingsbiler og bruksbiler er velkommen i klubben og på treffet, det viktigste for oss er at det er en luftavkjølt VW og det betyr at den rett og slett skal ha motoren bak!

Vi håper at flest mulig av disse blir med denne dagen!

Vi håper dere kan hjelpe til med å få dette ut til deres publikum. I tillegg er dere hjertelig velkommen til å lage reportasje, både før, under og etter treffet. Vi anbefaler også et besøk på klubbens nettside www.vwacb.com for mer informasjon. Der finnes også en egen avdeling med presseinformasjon.
Klubb for luftavkjølt VW
Locked