Pre Bug Out og Bug Out 2022, helgen 3. og 4. september!

Her finner du siste nytt fra VWACB til klubbens medlemmer.

Moderators: Global moderator, Global moderator

Post Reply
User avatar
Solan
Styret
Styret
Posts: 5236
Joined: Mon Sep 03, 2007 1:08 pm
Location: Fan'a...

Pre Bug Out og Bug Out 2022, helgen 3. og 4. september!

Post by Solan »

Pre Bug Out i år blir en cruising til Klyvvikje gård!

Klyvvikje er en gård på Olsnes, ved Bruvik i Osterøy kommune. Den drives av en familie på seks personer, som holder på å bygge opp en aktivitetsgård. Vi tror dette kan bli en veldig koselig tur, og vi håper så mange som mulig ønsker å være med oss på denne turen/cruisingen til Osterøy!

Vi møtes lengst sør på den utvendige parkeringsplassen på IKEA i Åsane på lørdag den 3. september kl. 15.00, og så kjører vi derfra i samlet flokk kl. 15.15. Da går turen videre via Indre Arna og Osterøybrua til Bruvik og Klyvvikje gård. Denne turen tar 45-60 minutter, og etter at vi har kjørt over Osterøybrua, går veien til Bruvik på koselige småveier langs fjorden. På Klyvvikje lager og selger de kaffe og hjemmelaget bakverk, og det blir omvisning på gårdens hus, naust og uthus. I tillegg kan vi love flere kjøretøy av fin gammel årgang, spennende skilt, bensinpumper og masse samlerobjekter og historiske rariteter. Les mer om gården på https://www.facebook.com/klyvvikje

Vi i klubbstyret syns det er viktig å støtte slike flotte initiativ som drift og ivaretakelse av denne gården representerer, så vi håper dere vil være med oss til Klyvvikje som et Pre Bug Out-arrangement. For å støtte Klyvvikje, håper vi at dere slenger på en femtilapp ekstra på vippsingen når dere handler kaffe og mat, som takk for at de stiller opp for oss, og for å gi de litt ekstra til å dekke utgiftene i forbindelse med vårt besøk.

Bug Out vil i år foregå på Marineholmen!

Samtidig ønsker vi dere alle velkommen til VWACB’s Bug Out 2022, søndag den 4. september kl. 11-15! Det er altså snart tid for årets Bug Out som i år arrangeres på Marineholmen mellom Høyteknologisenteret og VilVite i Bergen. Vi setter opp våre blå VW-skilter langs veien for å lede dere fram til riktig treffplass.

Vi hadde satt stor pris på at flest mulig VWACB’ere setter av denne søndagen til å støtte opp om klubbens eget treff, enten man har en bil å stille med eller ikke! Vi håper på, og regner med, at vi denne dagen vil stille med det meste av modeller, typer og stilarter. Så har du en luftavkjølt VW eller to stående i garasjen, finn frem støvkluten og batteriladeren og kom med den til Marineholmen denne søndagen! Og går den ikke, kom med den på tilhenger – vi vil gjerne se den likevel!

Årets Bug Out koster ingenting for publikum eller passasjerer og bare kr. 50,- for bil med fører. Premiering i flere klasser, med fine premier til vinnerne! Kom og vis bilen din, og se bilene på Marineholmen! Og kom og treff andre med den samme VW-interessen som du selv har!

Det blir naturligvis klubbtelt med salg av klubbeffekter, som vår helt nye T-skjorte! Vi har også fått laget Onkel Rolf T-skjorter i rosa, som er helt supre til små jenter som vil pynte seg…

Toaletter er tilgjengelig med inngang rett fra treffplassen, og er vi heldige kommer vi også til å ha fersk kaffe på kannen i klubbteltet.
'65 Typ 221 Mikrobuss "Bløygen"
'52 Typ 11c Boble "Magnolia"

"Don't make a fuss, just get on the bus ..." -- Frank Zappa
"Two things are infinite: The universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." -- Albert Einstein
Post Reply